Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op 10 oktober 2016 plaatsvinden.
Haak aan bij een van deze activiteiten, doe ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit: en

Landelijke Voorleesactie

De Dag van de Duurzaamheid start ook dit jaar met het voorlezen van een duurzaam verhaal op basisscholen en kinderboerderijen door het hele land. Het is inmiddels de achtste editie van de Voorleesactie. Elke basisschool kan gratis meedoen.
Categorie:     Onderwijs

Start van het Low Car Diet

Van 10 november t/m 9 november 2016 gaan bedrijven, provincies en gemeenten met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk duurzame kilometers te maken.
Categorie:     Mobiliteit

Voorleesactie door leerkrachten

Op Bs De Vijfhoeven in Vlijmen wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Voorleesactie door Annemieke van der Groen

Op De Vlinderboom in Amsterdam wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn 2016

De Dag van de Duurzaamheid wordt jaarlijks in oktober gevierd en wordt in Apeldoorn georganiseerd door een groepje enthousiaste vrijwilligers. Met de hulp van heel veel organisaties, bedrijven en particulieren, die het evenement op enige wijze ondersteunen.
Categorie:     Energie & klimaat

Zet je koelkast uit voor 24 uur

Zoals de titel al zegt hebben we als website de actie "Zet je koelkast uit voor 24 uur" gelanceerd. Met deze actie willen we tijdens dag van de duurzaamheid mensen bewust laten worden van het feit dat een koelkast enorm veel energie verbruikt. Iets waar je niet dagelijks over na denkt maar wat veel invloed heeft op het milieu.
Categorie:     Energie & klimaat

Voorleesactie door Brenda Clemens

Op NME de Groene Bol | Kinderboerderij Poelepetaat in Lisse wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

GreenGiftBox

GreenGiftBox is een eigentijds, online cadeauconcept dat staat voor cadeaus met een verhaal. Door de Dag van de Duurzaamheid te koppelen aan een duurzaam kerstgeschenk naar keuze, krijgen medewerkers extra aandacht èn een extra cadeautje op een onverwacht moment.
Al onze cadeaus zijn goed voor gever, ontvanger én maker.
Categorie:     Divers

100-en duurzame maritieme oplossingen

Duurzaamheid is de vernieuwende drijfveer in de Nederlandse maritieme technologie. Het krijgt veel maatschappelijke aandacht, vaak gestuwd door wetgeving en duurzaamheidsaspecten in overheidsprojecten. De brancheorganisatie voor Nederlandse scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners wil de wereld bekend maken met vele duurzame oplossingen.
Categorie:     Divers

Voorleesactie door H.Giesen

Op De Meene in Zelhem wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs
Pagina 1 van 3

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

Nieuwe persoonlijke activiteiten

"Geef je medewerkers een duurzaam cadeau op de Dag van de Duurzaamheid en tegelijk ook met kerst! Ga naar www.greengiftbox.nl voor meer info."
Linda Coenmans
"Op Daltonbasisschool De Meander in Leersum wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid."
Anneke de Gier