Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op 10 oktober 2017 plaatsvinden.
Haak aan bij een van deze georganiseerde activiteiten of lees voor op de basisschool van je kinderen met de landelijke  Voorleesactie, check welke duurzame activiteiten plaatsvinden bij een van de GreenKey gecertificeerde locaties bij jou in de buurt of doe mee aan de JEANS inzamelactie en lever je oude versleten jeans in op een van de onderstaande locaties. Maak daarbij kans op een leuke prijs. En twitter en Instagram vooral mee #DvdD17 of plaats een post op Facebook.

Doe vooral ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit: en

Urgenda fietst door Friesland. Fiets je mee?

Tijdens tal van stops onderweg, bij bijzondere Friese freonen (vrienden) die samen werken aan fossielvrij Friesland en ook bij andere Friese organisaties, gaan we zien wat er allemaal gebeurt op het gebied van duurzaamheid. En wat er eventueel nog meer zou kunnen.
Categorie:     Divers

#Toekomststoel

Duurzaamheid gaat over een mooiere wereld van morgen. Misschien heb je weinig op met duurzaamheid, maar iedereen geeft om zijn, haar of andermans toekomst. Daarom moeten we de toekomst meewegen in onze keuzes van vandaag. Oproep: Geef de toekomst fysiek een stoel aan de tafel waar de beslissingen worden genomen! Simpel en verrassend effectief!
Categorie:     Divers

JEANS INZAMELACTIE met leuke WIN actie

Breng de circulaire economie op een laagdrempelige manier in de praktijk en doe mee aan de JEANS INZAMELACTIE van MUD Jeans & Urgenda

Circulair ondernemen is een omslag in ons denken.... afval als grondstof!

Lever je oude, vertrouwde, inmiddels tot op de draad versleten jeans in bij een van de inzamelpunten. Zie www.dagvandeduurzaamheid/activiteiten tab jeansactie voor een inzamelpunt.
Categorie:     C2C & Recycling

Dutch Sustainable Fashion Week

Van 6 tot 15 oktober staat Nederland in het teken van duurzame mode. Honderden winkels doen mee met de Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) en designers laten zien wat er allemaal kan met gerecycled materiaal.
Categorie:     Lifestyle

Pop-up store Afval is grondstof Utrecht CS

De Pop-up store met als thema Afval is grondstof is geopend van 2 tot en met 10 oktober op station Utrecht Centraal. Er worden producten getoond en verkocht (10% korting) gemaakt van gebruikte treininformatie borden en treinbekleding. Ook zijn er verschillende challenges: vogelhuis in elkaar zetten, een tangram maken en het afvalspel.
Categorie:     C2C & Recycling

Grien 10 Muzyk Toer 2017

ZONDAG 8 OKTOBER
JIT presenteert de 2e editie van de Grien10 Muzyk Toer
Beleef muzikale & duurzame reis met 10 artiesten langs 5 lokaties in Friesland!
m.m.mv. Syb van der Ploeg, Piter Wilkens, Elske de Wall e.a.

Kijk voor meer informatie & tickets op de website van Stichting Jou It Troch. Meteen kaarten bestellen http://www.jit.frl/webshop/
Categorie:     Divers

Voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2017 is het weer de Dag van de Duurzaamheid. De dag start met het voorlezen van een duurzaam verhaal op duizenden basisscholen. We nodigen u graag uit om mee te doen aan de Voorleesactie en om in gesprek te gaan met leerlingen van de basisschool over natuur, milieu en duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Ray Andersonlezing 2017: Durf jij kleur te bekennen?

Durf jij kleur te bekennen? Bedrijven die gaan staan voor hun idealen, bepalen de koers van de BV Nederland.

Denker des Vaderlands Rene ten Bos geeft zijn visie op wat idealen op het gebied van duurzaamheid voor bedrijven kunnen betekenen in een complexe wereld.

Schrijf je snel in: 1 persoon per organisatie mogelijk! check de website......
Categorie:     Divers

Duurzame Expeditie langs koplopers in Noord-Holland

Het duurzame netwerk DOinNWH (Duurzaam Ondernemen in Noord West Holland) organiseert op 10-10 een expeditie langs duurzame koplopers in hun branche. Wij bezoeken die dag Newasco in Heemstede, Park 20|20 in Heemstede en Tata Steel. Via onze website leest u meer informatie over het programma en de wijze van aanmelding.
Categorie:     Divers

Kies voor Klimaat movie

Kies voor Klimaat goes Hollywood! Een diverse groep Nederlanders - van CEO tot agrarier en van volksvertegenwoordiger tot wetenschapper - zal op film worden gevraagd waarom zij voor klimaat kiezen. Wilt u ook in de film? Dat kan. Lees snel verder!
Categorie:     Energie & klimaat
Pagina 1 van 18

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

Nieuwe persoonlijke activiteiten

"Tijdens de Duurzame Week Utrecht en dus ook Dag van de Duurzaamheid op dinsdag 10 oktober 2017 ontvang je 5 euro korting op De Groene Cup."
Bass Jobsen
"365 dagen lang krijgt u iedere dag een duurzaamheidstip met een natuurfoto, met de app op uw Windows 10 apparaat of www.365xduurzaam.nl"
Dick van Kooten
"Heb jij ervaringen op gedaan met duurzaam bouwen of wonen? Meld ook je woning aan voor de Duurzame Huizen Route en ontvang een ledlamp."
Gerlies Schuit
"Heb jij ervaringen op gedaan met duurzaam bouwen of wonen? Meld ook je woning aan voor de Duurzame Huizen Route en ontvang een ledlamp."
Gerlies Schuit
"Heb jij ervaringen op gedaan met duurzaam bouwen of wonen? Meld ook je woning aan voor de Duurzame Huizen Route en ontvang een ledlamp."
Gerlies Schuit