Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op 10 oktober 2014 plaatsvinden.
Haak aan bij een van deze activiteiten, doe ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit: en

Slotevent Low Car Diet 2014

Op 10-10 vindt het slotevent plaats van het Low Car Diet 2014. Op initiatief van Urgenda en partners doen 100 bedrijven en een recordaantal van 1094 deelnemers, waaronder 100 directeuren, mee aan Low Car Diet 2014. Zij gaan van 10 september t/m 10 oktober ontdekken dat de dagelijkse reis van A naar B goedkoper, meer ontspannen, schoner en gezonder kan.
Categorie:     Mobiliteit

Voorlezen op de Dag van de Duurzaamheid

Kinderen hebben veel vragen en ideeën over milieu, verdeling van rijkdom, natuur en samenleven. Daarom start de Dag van de Duurzaamheid met het voorlezen van een duurzaam verhaal op vele basisscholen door het hele land. Lees ook voor op de Dag van de Duurzaamheid én ga in gesprek met leerlingen over duurzaamheid!
Categorie:     Onderwijs

Dutch Sustainable Fashion Week 6 t/m 11 oktober

Van 6 t/m 11 oktober vindt de Dutch Sustainable Fashion Week plaats. In meer dan 100 winkels worden Inspiring Stories verteld over duurzame fashion. Het doel van deze campagne is om duurzamere mode in deze week extra zichtbaar te maken voor consumenten. Initiatief van Goodbrandz, Euretco, Ministerie van I&M en Urgenda/Kiesduurzamemode.
Categorie:     Lifestyle

Energy Floors Global Dance Challenge

Hoe energiek is Hardenberg? Op 10-10, Dag van de Duurzaamheid, zullen we het weten... Inwoners van Hardenberg en omgeving proberen die dag zoveel mogelijk energie op te wekken door te dansen op de Sustainable Dance Floor tijdens de Energy Floors Global Dance Challenge. Doel: het wereldrecord naar Nederland halen. Dans mee!
Categorie:     Energie & klimaat

Duurzame Kleding Pop-Up & 10% korting

Op de Dag van de Duurzaamheid sluiten we aan bij de "Dutch Sustainable Fashion Week" en hebben wij een Pop-Up store, om de najaarscollectie te presenteren. Op die dag kunt u in de Pop-Up store en on-line een korting van 10% krijgen! Pop-Up store: Jacobijnenstraat 20, Utrecht
Categorie:     Lifestyle

Inspiratiedag vijf basisprincipes van Dutch Cuisine

De trends in de horeca zijn in rap tempo aan het veranderen. We moeten verser eten, gezonder, duurzamer, meer met de seizoenen, niets verspillen. Maar wat betekent dat nou precies voor het onderwijs? Op 10 oktober organiseren het Koksgilde, Urgenda en de Academie voor Gastronomie een inspiratiedag met Albert Kooy en Peter Klosse.
Categorie:     Voeding & Landbouw

Korting op boek duurzaam ondernemen

Tot aan de Dag van Duurzaamheid op 10 oktober aanstaande ontvang je €5,- korting op het boek 'In vijf stappen CO2-neutraal ondernemen'. In dit boek worden handvatten aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt met energie besparen en duurzaam opwekken. Per verkocht boek wordt tevens €1,- gedoneerd aan de Klimaatzaak van Stichting Urgenda.
Categorie:     Energie & klimaat

Bijeenkomst Kenniscentrum Duurzaam Bouwen

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid informeert Kenniscentrum Duurzaam Bouwen over duurzame initiatieven, mogelijkheden en succesverhalen, Ons doel: kennis delen, ideeën opdoen en duurzame partners ontmoeten. Wij nodigen bedrijven in de regio Amersfoort graag uit voor diverse presentaties en een informatiemarkt.
Categorie:     Bouw & gebiedsontwikkeling

Organic & Fairtrade Kinderlabel Daddy Proof Kids Wear - Duurzame Deal

Daddy Proof Kids Wear is het nieuwe duurzame Nederlandse kinderkledingmerk dat staat voor comfortabele en makkelijk aan te trekken kinderkleding gemaakt van biologisch katoen. Een organic label met een uniek concept waarbij duurzaamheid, design en gebruiksgemak elkaar helemaal hebben gevonden.
Categorie:     Lifestyle

Dag van de duurzaamheid Apeldoorn

Het wordt een dag waar je duurzaamheid kunnen zien, voelen, horen & proeven. Kortom, het gaat om beleven. Vele facetten van duurzaamheid komen aan bod in de categorieën wonen, vervoer, energie, voedsel, mode & lifestyle, kunst & cultuur.
Categorie:     Divers
Pagina 1 van 88

Bekijk alle activiteiten op kaart

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

De nieuwste persoonlijke activiteiten

"Uitgevers van tijdschriften die ik ontvang vragen om niet meer in plastic folie te verzenden. dubbel vouwen met adresband is alternatief"
H.G. Muijs-Koppelman
"Duurzaamheid op het 'menu' in Oisterwijk op vrijdag 10 oktober"
Marjo van Gennip
"Speciaal voor alle kinderen uit groep 7 en 8 uit Noordoost Fryslan heeft Douwe Kootstra het Friestalige verhaal 'Plastic Kibbeling' geschreven. Alle 100 basisscholen in de regio krijgen het verhaal met lesbrief aangeboden. Op een groot aantal scholen leest een wethouder of raadslid voor en soms zelfs een burgemeester!"
RMA van Sonsbeek
"Wij zullen het onderwijs en bedrijfsleven in Zuid-Limburg verrassen met de lesmodule My Circular Future."
Marion Kleij
"Maak je borst maar Frysk!"
Sjoukje Hiemstra