Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op 10 oktober 2014 plaatsvinden.
Haak aan bij een van deze activiteiten, doe ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit: en

Slotevent Low Car Diet 2014

Op 10-10 vindt in Utrecht het Slotevent plaats van het Low Car Diet 2014. Op initiatief van Urgenda en partners deden 100 bedrijven en een recordaantal van 1150 deelnemers, waaronder 100 directeuren, mee aan Low Car Diet 2014. Zij ontdekten, van 10 september t/m 10 oktober, dat de dagelijkse reis van A naar B goedkoper, meer ontspannen, schoner en gezonder kan. Op het Slotevent worden winnaars bekend gemaakt, ervaringen gedeeld en maken de CEO van Landal GreenParks en COO van EY belangrijke vervolgstappen bekend.
Categorie:     Mobiliteit

Voorleesactie op 1000 basisscholen - Bijzonder bezoek voor Daltonschool Neptunus

Op Daltonschool Neptunus op het Amsterdamse IJburg worden kinderen voorgelezen uit ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’. Er wordt voorgelezen door prominenten zoals prinses Laurentien, ambassadeurs van het Wereld Natuur Fonds dj Gregor Salto, acteur Daniël Boissevain, presentatrice Loretta Schrijver, boswachter André Donker en de directeuren van de organisaties.
Categorie:     Onderwijs

Dutch Sustainable Fashion Week 6 t/m 11 oktober

Van 6 t/m 11 oktober vindt de Dutch Sustainable Fashion Week plaats. In bijna 80 winkels worden Inspiring Stories verteld over duurzame fashion. Het doel van deze campagne is om duurzamere mode in deze week extra zichtbaar te maken voor consumenten. Initiatief van Goodbrandz, Euretco, Ministerie van I&M, Urgenda en Kiesduurzamemode.
Categorie:     Lifestyle

Lancering Fijn Wonen - Van Wijnen

Fijn Wonen! het nieuwe woonconcept van Van Wijnen.
Categorie:     Bouw & gebiedsontwikkeling

Ontbijt - Start Dag van de Duurzaamheid

Green Metropole en Urgenda nodigen je van harte uit om op vrijdag 10 oktober 2014 officieel de Dag van de Duurzaamheid af te trappen.

Vanaf 8.30 uur kun je aanschuiven bij een feestelijk ontbijt bij New Energy Docks, waar Marjan Minnesma de Dag van de Duurzaamheid opent.
Categorie:     Divers

Energy Floors Global Dance Challenge

Hoe energiek is Hardenberg? Op 10-10, Dag van de Duurzaamheid, zullen we het weten... Inwoners van Hardenberg en omgeving proberen die dag zoveel mogelijk energie op te wekken door te dansen op de Sustainable Dance Floor tijdens de Energy Floors Global Dance Challenge. Doel: het wereldrecord naar Nederland halen. Dans mee!
Categorie:     Energie & klimaat

Lancering opgemärkt (duurzaam is een feestje)

Wij zijn opgemärkt en dat mag de hele wereld weten! Daarom lanceren wij deze nieuwe ongedwongen duurzaamheidscommunity op 10/10, de dag van de duurzaamheid. Duurzaam is een feestje! Vier jij het met ons mee?
Categorie:     Lifestyle

Greenchoice Warme Truiendag 2015: Start Campagne

Doe ook mee aan de nationale energiebesparingsactie van Het Klimaatverbond & Greenchoice op vrijdag 6 februari 2015!

Zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar op comfortabele wijze 7% energie per graad en dus 7% CO2.
Categorie:     Energie & klimaat

IKEA Haarlem viert de dag van de duurzaamheid

IKEA viert Dag van de Duurzaamheid
Op deze dag zijn er diverse aanbiedingen van duurzame producten en kun je genieten van een biologisch menu in ons restaurant. In onze entreehal kun je tussen 14 tot 19 uur kennis maken met een aantal van onze partners waaronder Unicef en Hanergy (zonnepanelen).
Categorie:     Divers

Expositie duurzaam kunstwerk in Kasteel Woerden

100 leerlingen van het Minkema College en kunstenares Judith Zwaan hebben vorig schooljaar een kunstwerk gemaakt van circa 500 lege pakjes drinken. Het project is opgezet om leerlingen bewust te maken van zwerfafval. Het kunstwerk is vanaf 10 oktober te zien in Kasteel Woerden.
Categorie:     Onderwijs
Pagina 1 van 104

Bekijk alle activiteiten op kaart

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

De nieuwste persoonlijke activiteiten

"Ik kook op deze dag een smakelijke vegetarische maaltijd voor het gezin"
Wim Kleintjens
"Centrale verwarming .Loodgieterij.Plaatsen van deuren en ramen in hout, alu of pvc en veranda's .Plaatsen van trappen en dakramen .Gyproc"
Emil Ivanov
"Helaas lukte het niet op 10-10 maar morgen ga ik voorlezen op de lagere school de Bron in Nunspeet.Duurzaamheid belangrijk onderwerp!"
Corrie Jansen
"Voedselverspilling is geen hype maar dagelijkse realiteit. Wij proberen het verschil te maken, jij ook? Doe dan mee."
Ted Janzen
"Voorleesactie"
Hanneke Mesters