Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op 10 oktober 2014 plaatsvinden.
Haak aan bij een van deze activiteiten, doe ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit: en

Finale Low Car Diet 2014

Op 10-10 zal de finale plaatsvinden van het Low Car Diet 2014. Op initiatief van Urgenda en partners hebben topbestuurders en medewerkers van 10 september t/m 10 oktober samen duurzamere kilometers gemaakt.
Meld je snel aan om een maand gratis* te reizen.
Categorie:     Mobiliteit

Ray Anderson-lezing: Tex Gunning & Peter Molengraaf - Leiderschap bij duurzame verandering

Bedrijven staan de komende jaren voor grote uitdagingen. Vergrijzing, globalisering en technologische ontwikkelingen dwingen hen anders te werken, zowel intern als extern. Leiderschap is cruciaal om deze verandertrajecten tot een succes te maken. De 4e Ray Anderson-lezing staat daarom geheel in het teken van 'Leiderschap bij duurzame verandering'.
Categorie:     Divers

Kick-off Energiestrijd Zorghuizen

Op 10-10 wordt de kick-off gegeven voor de derde editie van de Energiestrijd Zorghuizen. Door heel Nederland gaan vele zorghuizen voor 3 maanden met elkaar de strijd aan gaan om zoveel mogelijk energie te besparen met behoud van comfort. Zorghuizen kunnen zich nog altijd aanmelden.
Categorie:     Zorg

Voorleesactie door Kim van der Hulst

Op Basisschool de Paperclip in Heerhugowaard wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Voorleesactie door verschillende leerkrachten en/of ouders

Op Brede school Bunders in Oisterwijk wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Dag van de duurzaamheid Apeldoorn

Het wordt een dag waar je duurzaamheid kunnen zien, voelen, horen & proeven. Kortom, het gaat om beleven. Vele facetten van duurzaamheid komen aan bod in de categorieën wonen, vervoer, energie, voedsel, mode & lifestyle, kunst & cultuur.
Categorie:     Divers

Duurzame tip van de maand

In aanloop naar 10/10 wordt maandelijks een duurzame tip uitgelicht en onder de aandacht gebracht.
Categorie:     Divers

Voorleesactie door juf Jolijn

Op Openbare basisschool de Werkschuit in Zwolle wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Rabobank 'Samen Duurzaam Sterker'

Het moment van de Dag van de Duurzaamheid grijpen we aan om duurzaamheid expliciet onder de aandacht te brengen van medewerkers en klanten. Idee is om laagdrempelige en aansprekende activiteiten te organiseren, zowel lokaal, landelijk als internationaal!
Categorie:     Divers

Herman Wijffels Innovtatieprijs: Stemmen op duurzame innovaties

Met de Herman Wijffels Innovatieprijs steunt de Rabobank ondernemers met innovaties die een positieve impact hebben: op uw gezondheid, voedselvoorziening, natuur en de economie. Welke duurzame innovatie maakt volgens u het verschil en verdient de Publieksprijs van € 5.000? Stem tussen 6 en 30 oktober op www.hermanwijffelsinnovatieprijs.nl
Categorie:     Divers
Pagina 1 van 10

Bekijk alle activiteiten op kaart

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

De nieuwste persoonlijke activiteiten

"Welke duurzame innovatie maakt volgens u het verschil en verdient de Publieksprijs van € 5.000? Stem op www.hermanwijffelsinnovatieprijs.nl"
Margit van den Berg
"Rabobank maakt van de Dag vd Duurzaamheid een Global Sustainability Day! Ze grijpt dit momentum om medewerkers op een laagdrempelige manier te laten ontdekken wat Rabobank doet op het gebied van duurzaamheid. En om lokale, inspirerende ondernemers een podium te bieden. Van Utrecht tot New York."
Margit van den Berg
"Op zaterdag 25 oktober 2014 stellen huiseigenaren in heel Nederland hun huis open om met anderen hun duurzame kennis en ervaringen te delen."
Gerna Driesse
"Trouwen met Steven,voor de rest vam mn leven, als dat niet duurzaam is!"
alide jonker
"Niet verspillen, maar hergebruiken! Doe mee en laat afval weer grondstof zijn."
Esther van den Bor