Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op en rondom 10 oktober 2018 plaatsvinden.
Winkel je graag? Laat je dan verrassen bij een van de vele winkels en kijk hier welke winkels en winkelstraten meedoen. Of bezoek een duurzaamheidsmarkt of food event.
Doe vooral lekker mee met een van de openbare activiteiten die worden aangeboden.

Lees je voor op de basisschool van je kinderen met de landelijke Voorleesactie?
Of laat je je duurzaam verrassen bij een van de deelnemende winkels?
Twitter en Instagram dan vooral mee #DvdD18 of plaats een post op Facebook.

Doe vooral ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit:

Feestelijk voorleesmoment op de Dag van de Duurzaamheid

De tiende Voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid wordt feestelijk gevierd in jeugdtheater De Krakeling. De burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam, opent de dag samen Marjan Minnesma, directeur van Urgenda. Er wordt voorgelezen uit het nieuwe voorleesboek 'De kracht van nieuwe energie'.
Categorie:     Kennis delen

Van matras tot judomat

Wist je dat er in ons land jaarlijks een stapel matrassen wordt weggegooid, die duizend keer zo hoog is als de Eiffeltoren? Bij Auping werken we actief mee aan het verkleinen van de afvalberg. Onze matrassen maken we van materialen die geschikt zijn voor recycling. Zo worden de meeste materialen al hergebruikt voor bijvoorbeeld een nieuwe judomat.
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Philips

Bij Philips streven we ernaar om de wereld door innovatie gezonder en duurzamer te maken. Ons doel is om in 2025 jaarlijks het leven van 3 miljard mensen te verbeteren. Ons Healthy People, Sustainable Planet programma is een belangrijk middel om deze visie te realiseren
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Doe mee met ons - we take it back - recyclingprogramma.

Doe mee met ons - we take it back - recyclingprogramma. Voor een ingeleverde boodschappentas met oude kleding of schoenen, krijg je een kortingsvoucher van 15%.
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Steeds duurzamer op pad met de NS

Hoe meer mensen de trein pakken, des te beter voor het milieu. In Nederland is 20% van de CO2-uitstoot en dus luchtvervuiling, afkomstig van verkeer en vervoer. Als u met de trein reist, reist u zonder CO2-uitstoot. Op 1 oktober hebben wij een verrassing voor u om nog duurzamer te reizen!
Categorie:     Mobiliteit

Elke dag duurzamer bij McDonald's

McDonald's vindt het belangrijk dat alle gasten zich goed voelen bij McDonald's als merk en bedrijf. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid door steeds duurzamer te ondernemen, en zetten we wereldwijd onze schaalgrootte in om een positieve impact te maken op mens, dier en milieu.
Categorie:     Eten & drinken

Duurzame vegetarische hamburger challenge

Om jou te inspireren en enthousiasmeren rondom het onderwerp duurzaamheid organiseert Verstegen dit jaar een wedstrijd die in het teken staat van de meest duurzame hamburger. Maak jij de lekkerste duurzame hamburger?
Categorie:     Eten & drinken

Natuurlijk Aldi!

Bij Aldi vind je steeds meer verantwoorde producten en duurzame winkels.

In september en oktober besteden we hier in verschillende themaweken extra aandacht aan in onze winkels en folder. Natuurlijk Aldi!
Categorie:     Eten & drinken

Lidl verrast met duurzaamste ei!

We willen het beste voor onze klanten en voor de wereld om ons heen; vandaag en in de toekomst. Dus vinden we het vanzelfsprekend om op een verantwoorde manier te werken en ons assortiment en onze bedrijfsvoering stap voor stap duurzamer te maken. Zo maken we onze belofte 'de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs' op een verantwoorde manier waar!
Categorie:     Eten & drinken

Kruidvat Nederland

Ben jij ook benieuwd naar de duurzamere producten van Kruidvat? Op 10 oktober maken we het uitproberen van deze producten nog gemakkelijker!
Categorie:     Winkelen / lifestyle
Pagina 1 van 19

Persoonlijke activiteiten

"- Kledingruilen bij Bar & Zo Den Haag - Zie ons Facebook event voor de details !"
Zoe Khouw
"Duurzame, verbindende maaltijd met een inspirerende workshop 'Duurzame Verbinding'"
Annelieke van Wijnen
"Ik lees voor in alle groepen en maak leerlingen en teamleden attent op duurzaamheid op verschillende niveau's"
Dorien Tarmastin

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten