Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op 10 oktober 2014 plaatsvinden.
Haak aan bij een van deze activiteiten, doe ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit: en

Ray Anderson-lezing: Tex Gunning & Peter Molengraaf - Leiderschap bij duurzame verandering

Bedrijven staan de komende jaren voor grote uitdagingen. Vergrijzing, globalisering en technologische ontwikkelingen dwingen hen anders te werken, zowel intern als extern. Leiderschap is cruciaal om deze verandertrajecten tot een succes te maken. De 4e Ray Anderson-lezing staat daarom geheel in het teken van 'Leiderschap bij duurzame verandering'.
Categorie:     Divers

Bekendmaking 'Duurzaamste wethouder van Nederland'

Op 10-10 wordt de 'Duurzaamste wethouder van Nederland' bekend gemaakt naar aanleiding van de energiebespaarwedstrijd. Na het succes van vorig jaar roepen Urgenda, Wattcher en het Klimaatverbond wethouders op om 4 weken lang thuis zoveel mogelijk energie te besparen.
Categorie:     Energie & klimaat

Kick-off Energiestrijd Zorghuizen

Op 10-10 wordt de kick-off gegeven voor de derde editie van de Energiestrijd Zorghuizen. Door heel Nederland gaan vele zorghuizen voor 3 maanden met elkaar de strijd aan gaan om zoveel mogelijk energie te besparen met behoud van comfort. Zorghuizen kunnen zich nog altijd aanmelden.
Categorie:     Zorg

Finale Low Car Diet 2014

Op 10-10 zal de finale plaatsvinden van het Low Car Diet 2014. Op initiatief van Urgenda en partners hebben topbestuurders en medewerkers van 10 september t/m 10 oktober samen duurzamere kilometers gemaakt.
Aanmelden kan tot 6 augustus om een maand gratis* te reizen.
Categorie:     Mobiliteit

Sustainable Fashion Trend Tour

De Sustainable Fashion Trend Tour op vrijdag 10 oktober in Den Haag zal Fashion professionals (CEO’s en CSR managers) inspireren met en informeren over de laatste MVO-trends in de fashion wereld. Voor meer informatie, neem contact op met fashion@schuttelaar.nl.
Categorie:     Lifestyle

Voorleesactie door Nog niet bekend

Op Stadsboerderij Schildershoeve in Den Haag wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Voorleesactie door die wordt toch toegewezen?

Op CBS De Hoeksteen in Zeist wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Voorleesactie door nog onbekend

Op SmdB De Ark in Oud-Vossemeer wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Voorleesactie door Tine en tryntsje

Op cbs de Wizebeam in Minnertsga wordt voorgelezen en gaan voorlezers in gesprek met leerlingen over duurzaamheid.
Categorie:     Onderwijs

Campagne 'Rijnmond gaat voor Duurzaam'

Donderdag 10 oktober (Dag van de Duurzaamheid) is het zover, dan komen MVO koplopers in het Van der Valk Hotel te Ridderkerk bijeen voor de start van de Campagne 'Rijnmond gaat voor Duurzaam'.
De Campagne ‘Rijnmond gaat voor Duurzaam’ heeft als doel:
• De inzet van het bedrijfsleven op het gebied van MVO en duurzaamheid te bundelen en in kaart te brengen.
• Gezamenlijk initiatieven te nemen om MVO te stimuleren en de regionale economie duurzaam te versterken.
• Gezamelijk activiteiten op te zetten om MVO koplopers en hun projecten, producten en initiatieven te promoten.
• Bedrijfsleven, overheidsinstellingen en opleidinginstituten een platform te bieden voor regionale samenwerking.
• De regionale samenwerking onder te brengen in een intentieverklaring of Green Deal Duurzaam Rijnmond.
Afsluitend MVO Congres Duurzaam Rijnmond 2015
De Campagne 'Rijnmond gaat voor Duurzaam' eindigt op donderdag 4 juni 2015 met het MVO Congres Duurzaam Rijnmond 2015 in Congrescentrum De Kuip (stadion Feyenoord) te Rotterdam.
Tijdens het MVO Congres worden de projecten, initiatieven en deelnemers aan de campagne in aanwezigheid van prominente sprekers en genodigden gepresenteerd en zal de Green Deal Duurzaam Rijnmond worden ondertekent.
De media zal ruimschoots aandacht aan de campagne besteden.
Wilt u aan het platform, de koploperprojecten en aan het MVO congres deelnemen! Stuur dan uw gegevens naar:
secretariaat@platformduurzaamrijnmond.nl
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Categorie:     Divers
Pagina 1 van 8

Bekijk alle activiteiten op kaart

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

De nieuwste persoonlijke activiteiten

"Campagne 'Rijnmond gaat voor Duurzaam' Donderdag 10 oktober (Dag van de Duurzaamheid) is het zover, dan komen MVO koplopers in het Van der Valk Hotel te Ridderkerk bijeen voor de start van de Campagne 'Rijnmond gaat voor Duurzaam'. Wilt u aan het platform, de koploperprojecten en aan het MVO congres deelnemen! Stuur dan uw gegevens naar: secretariaat@platformduurzaamrijnmond.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken."
Peter van der Pluijm (directeur)
"Evenals voorgaande jaren organiseert Alumnivereniging VVA Larenstein te Velp de succesvolle VVA Carrièredag. Dit jaar met het thema: Duurzaam Pionieren. De VVA Carrièredag vindt plaats op vrijdag 10 oktober 2014 tussen 10.00 en 15.00 uur in en rondom de aula van Hogeschool VHL te Velp. Bedrijven, studenten en afgestudeerden kunnen deze dag kennis met elkaar maken. Ook is er gelegenheid voor deelnemende bedrijvan om een workshop te organiseren. Aanmelden kan via info@vva-larenstein.nl."
Annette Slotboom
"Er zijn er inspirerende lezingen, een debat, workshops en afsluitend een markt met duurzame initiatieven van de RuG en duurzame hapjes."
Yanike Sophie
"Met het groeiende bewustzijn voor holistische geneeskunde krijgt de mogelijkheid van genezing langs geestelijke weg steeds meer aandacht, ook in vakkringen. Daarbij duikt steeds weer een naam op: Bruno Gröning (1959). Hij liet de kennis na over het opnemen van een natuurlijke, genezende kracht. In vele plaatsen in NL zijn regelmatig bijeenkomsten."
Gerda Hawinkels
"Sinds mrt.2010 40 m2 zonnepnl op dak.Rijd Nissan Leaf [thuis opladen],voor gazon robotmaaier.Hier geen verbrandingsmotor.Teel eigen groente"
Epeus Niklaas van Hylckama Vlieg