Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op 10 oktober 2014 plaatsvinden.
Haak aan bij een van deze activiteiten, doe ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit: en

Slotevent Low Car Diet 2014

Op 10-10 vindt het slotevent plaats van het Low Car Diet 2014. Op initiatief van Urgenda en partners doen 100 bedrijven en een recordaantal van 1094 deelnemers, waaronder 100 directeuren, mee aan Low Car Diet 2014. Zij gaan van 10 september t/m 10 oktober ontdekken dat de dagelijkse reis van A naar B goedkoper, meer ontspannen, schoner en gezonder kan.
Categorie:     Mobiliteit

Voorlezen op de Dag van de Duurzaamheid

Kinderen hebben veel vragen en ideeën over milieu, verdeling van rijkdom, natuur en samenleven. Daarom start de Dag van de Duurzaamheid met het voorlezen van een duurzaam verhaal op vele basisscholen door het hele land. Lees ook voor op de Dag van de Duurzaamheid én ga in gesprek met leerlingen over duurzaamheid!
Categorie:     Onderwijs

Dutch Sustainable Fashion Week 6 t/m 11 oktober

Van 6 t/m 11 oktober vindt de Dutch Sustainable Fashion Week plaats. In meer dan 100 winkels worden Inspiring Stories verteld over duurzame fashion. Het doel van deze campagne is om duurzamere mode in deze week extra zichtbaar te maken voor consumenten. Initiatief van Goodbrandz, Euretco, Ministerie van I&M en Urgenda/Kiesduurzamemode.
Categorie:     Lifestyle

Duurzame Kleding Pop-Up & 10% korting

Op de Dag van de Duurzaamheid sluiten we aan bij de "Dutch Sustainable Fashion Week" en hebben wij een Pop-Up store, om de najaarscollectie te presenteren. Op die dag kunt u in de Pop-Up store en on-line een korting van 10% krijgen! Pop-Up store: Jacobijnenstraat 20, Utrecht
Categorie:     Lifestyle

Kick-off De vijf basisprincipes van Dutch Cuisine

Op 10-10 vindt de kick-off plaats van de training voor ROC-docenten: Vijf keer anders. De trends in de horeca zijn in rap tempo aan het veranderen. We moeten verser eten, gezonder, duurzamer, meer met de seizoenen, niets verspillen. Maar wat betekent dat nou precies voor de praktijk van alledag? Is het eten dan nog lekker?
Categorie:     Voeding & Landbouw

Korting op boek duurzaam ondernemen

Tot aan de Dag van Duurzaamheid op 10 oktober aanstaande ontvang je €5,- korting op het boek 'In vijf stappen CO2-neutraal ondernemen'. In dit boek worden handvatten aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt met energie besparen en duurzaam opwekken. Per verkocht boek wordt tevens €1,- gedoneerd aan de Klimaatzaak van Stichting Urgenda.
Categorie:     Energie & klimaat

Bijeenkomst Kenniscentrum Duurzaam Bouwen

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid informeert Kenniscentrum Duurzaam Bouwen over duurzame initiatieven, mogelijkheden en succesverhalen, Ons doel: kennis delen, ideeën opdoen en duurzame partners ontmoeten. Wij nodigen bedrijven in de regio Amersfoort graag uit voor diverse presentaties en een informatiemarkt.
Categorie:     Bouw & gebiedsontwikkeling

Organic & Fairtrade Kinderlabel Daddy Proof Kids Wear - Duurzame Deal

Daddy Proof Kids Wear is het nieuwe duurzame Nederlandse kinderkledingmerk dat staat voor comfortabele en makkelijk aan te trekken kinderkleding gemaakt van biologisch katoen. Een organic label met een uniek concept waarbij duurzaamheid, design en gebruiksgemak elkaar helemaal hebben gevonden.
Categorie:     Lifestyle

Dag van de duurzaamheid Apeldoorn

Het wordt een dag waar je duurzaamheid kunnen zien, voelen, horen & proeven. Kortom, het gaat om beleven. Vele facetten van duurzaamheid komen aan bod in de categorieën wonen, vervoer, energie, voedsel, mode & lifestyle, kunst & cultuur.
Categorie:     Divers

Ray Anderson-lezing: Tex Gunning & Peter Molengraaf - Leiderschap bij duurzame verandering

Bedrijven staan de komende jaren voor grote uitdagingen. Vergrijzing, globalisering en technologische ontwikkelingen dwingen hen anders te werken, zowel intern als extern. Leiderschap is cruciaal om deze verandertrajecten tot een succes te maken. De 4e Ray Anderson-lezing staat daarom geheel in het teken van 'Leiderschap bij duurzame verandering'.
Categorie:     Divers
Pagina 1 van 46

Bekijk alle activiteiten op kaart

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

De nieuwste persoonlijke activiteiten

"Gratis duurzame energiescan voor straat, wijk of dorp! Test de haalbaarheid en onderzoek de kosten van duurzame energie."
Barry Meddeler
"Kom het zien op 10-10 aan de Rooseveltstraat 18p in Leiden. Zonne-energie van nu en de mogelijkheden in de toekomst."
Erik Fasseur
"Laat het zien: draag duurzame kleding!"
jos cozijnsen
"voorstel voor een kunstwerk: Niet gemaakt van polyester maar van Biobased materialen Hennep, vlas en stro."
Jan Kettelerij
"Win duurzame gezichtsbehandeling bij PRANA Beauty & Health in Hoofddorp op Dag van de Duurzaamheid."
Sandyeeuwen Hof-Teeuwen