Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Duurzaam eten en drinken    

Ons voedsel wordt steeds duurzamer geproduceerd. Boeren, voedselproducenten, koks, wetenschappers en andere agrifood experts werken dagelijks aan gezond, veilig en duurzaam geproduceerd voedsel. Tijdens de Dag van de Duurzaamheid bruist het in heel Nederland ook van de evenementen en de activiteiten rondom voedsel Kom kijken, proeven, leren en beleven!

Aanvullend kun je ook de evenementen van de Dutch Agri Food Week (5-16 oktober) bekijken. 

Toon activiteiten uit:

Elke dag duurzamer bij McDonald's

McDonald's vindt het belangrijk dat alle gasten zich goed voelen bij McDonald's als merk en bedrijf. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid door steeds duurzamer te ondernemen, en zetten we wereldwijd onze schaalgrootte in om een positieve impact te maken op mens, dier en milieu.
Categorie:     Eten & drinken

Duurzame vegetarische hamburger challenge

Om jou te inspireren en enthousiasmeren rondom het onderwerp duurzaamheid organiseert Verstegen dit jaar een wedstrijd die in het teken staat van de meest duurzame hamburger. Maak jij de lekkerste duurzame hamburger?
Categorie:     Eten & drinken

Natuurlijk Aldi!

Bij Aldi vind je steeds meer verantwoorde producten en duurzame winkels.

In september en oktober besteden we hier in verschillende themaweken extra aandacht aan in onze winkels en folder. Natuurlijk Aldi!
Categorie:     Eten & drinken

Lidl verrast met duurzaamste ei!

We willen het beste voor onze klanten en voor de wereld om ons heen; vandaag en in de toekomst. Dus vinden we het vanzelfsprekend om op een verantwoorde manier te werken en ons assortiment en onze bedrijfsvoering stap voor stap duurzamer te maken. Zo maken we onze belofte 'de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs' op een verantwoorde manier waar!
Categorie:     Eten & drinken

Albert Heijn winkels

We hebben een nieuwe stap gezet in betere melk en kaas voor Koe, Natuur en Boer. We laten zien waar de melk vandaan komt en hoe deze wordt verwerkt tot een pak melk. Onze boeren zijn dan ook erg trots op hun werk, de koeien kunnen in de zomer lekker grazen in de wei en 's winters hebben ze meer ruimte in de stal om te eten en de liggen. Het koeienvoer komt van dichtbij en de boeren gebruiken alleen groene stroom. De nieuwe zuivelproducten zijn vanaf nu te verkrijgen in de winkels.
Categorie:     Eten & drinken

ATAG Inductie koken

ATAG staat voor 70 jaar kookbeleving. Daarom vieren wij op de Dag van de Duurzaamheid een duurzaam feestje - koken is een feest.

Vier met ons mee: 70 jaar kookbeleving en krijg daarom een masterclass van topchef Caspar Burgi cadeau.
Categorie:     Eten & drinken

PLUS Supermarkten. Goed Eten. Daar houden we van.

Bij ons staat aandacht voor Goed Eten centraal. Want Goed Eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Goed Eten moet ook voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom zorgen we elke week voor aantrekkelijke aanbiedingen, zowel in de winkel als online.
Categorie:     Eten & drinken

SPAR Nederland

Met respect voor mens, natuur en milieu staat in de winkels het dagelijks gemak voor onze klanten voorop. We stimuleren klanten een goede keuze te maken en zetten ons als moderne retail organisatie in om datzelfde te doen.
Categorie:     Eten & drinken

Duurzaam Daten

HappyPancake is de nummer 1 datingsite van Zweden en Finland. Met verscheidene prijzen op zak sinds 2007, heeft het al duizenden vrijgezellen aan elkaar voorgesteld. HappyPancake is helemaal gratis en een van de meest bezochte websites in de Noordse landen. In februari 2018 is HappyPancake overgevlogen naar Nederland en hoopt ook hier uit te groeie
Categorie:     Eten & drinken

duurzame, gezonde vegetarische maaltijd

Maaltijd voor ouderen in kerkelijk centrum de Ark. Duurzame stamppotten van seizoensgroenten: vegetarisch en lekker! Helaas al volgeboekt...
Categorie:     Eten & drinken
Pagina 1 van 6

Persoonlijke activiteiten

"Komt er dit jaar weer een dag van de duurzaamheid? ik ga met de speed pedelecs 45 km h rijden naar mijn werk in plaats van met mijn auto!"
Marek Jansen
"Voortaan alleen nog maar op de speed pedelec (https://www.qicq.nl/high-speed-pedelec-kopen) naar werk in plaats van met de auto!"
Marek Jansen
"Doneer uw oude, nette kleding aan werkzoekenden met een laag inkomen. Lever het in bij Schulte Herenmode."
Robin Hendriks

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten