Oproep aan Openbare Bibliotheken

Doe mee met 'Vloggers voor duurzaamheid'

Alle bibliotheken worden uitgenodigd om mee te doen om duurzaamheid onder de aandacht te brengen bij jongeren van 8 tot 12 jaar.KB en openbare bibliotheken slaan de handen ineen en kids vloggen hun ideeën voor en duurzame wereld.

Bibliotheken in hun rol van warenhuis, wegwijzer en werkplaats bieden veel mogelijkheden om te werken aan de 'sustainable development goals' (SDG's) De KB wil dit graag stimuleren en faciliteren. Daarom is, tijdens een brainstorm met verschillende bibliotheken, het project 'Vloggers voor Duurzaamheid' opgezet.

In het project kunnen bibliotheken de jongeren van 8 - 12 jaar uitnodigen om in een vlogstudio in de bibliotheek een vlog te komen maken over het jaarthema 'De kracht van nieuwe energie'. Bibliotheken kiezen zelf een vlogger om af te vaardigen naar het landelijk feestelijke evenement op de Dag van de Duurzaamheid. Daar dingt deze vlogger mee met de andere topvloggers naar de titel 'Beste vlogger voor Duurzaamheid'. De locatie voor dit evenement wordt later bekend gemaakt.

Zie hier de oproep aan alle bibliotheken in Nederland om mee te doen aan de Dag van de Duurzaamheid:  

 

Over deze activiteit

Categorie Divers
Organisatie Koninklijke Bibliotheek
Website https://www.kb.nl/ob/nieuws/2018/doe-mee-met-vloggers-voor-duurzaamheid

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Cora Verburg