Hilversum100 Prijsuitreiking

10 oktober 2018 viert Hilversum100 de Dag van de Duurzaamheid. Zet woensdag 10 oktober van 15 tot 18 uur alvast in je agenda! Die dag maken we de winnaars van de Hilversum100 Challenge 2018 bekend. Het wordt een feestelijke dag die geheel in het teken van het verduurzamen van Hilversum staat.Hilversum is een ongelooflijk fijne stad om te wonen en te werken. Het wordt naast mediastad niet voor niets ook de tuinstad genoemd. Maar het kan én moet nog wel een tandje duurzamer. En daarom is de Hilversum100 in het leven geroepen.

Hilversum100 is een netwerk van Hilversummers die werk maken van de energietransitie in hun stad. Het is een steeds groter groeiende groep van ondernemers, bewoners, bedrijven, scholen, sportverenigingen en andere organisaties die samen met de gemeente Hilversum zich inzetten om hun stad groener en gezonder te maken. Hilversum100 brengt als platform mensen met elkaar in contact om plannen te verrijken of te verbreden.

Hilversum100 nodigt iedereen met een actieplan uit om in Hilversum zoveel mogelijk CO2-uitstoot te besparen. Want de energietransitie versnellen dat doen we samen: met je buren of sportvereniging, met je school, geloofsgenoten of collega's. Om aan de Hilversum100 Challenge mee te mogen doen, hoef je niet in Hilversum te wonen, als je plan maar in Hilversum tot minder CO2-uitstoot leidt. Zend je plan uiterlijk 29 september in en je maakt kans op € 30.000 prijzengeld. De winnaars maken we op de Dag van de Duurzaamheid  bekend.


Over deze activiteit

Categorie Kennis delen
Organisatie Hilversum100
Website https://www.hilversum100.nl/event/

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Paul Basset

Locatie

Activiteiten in dezelfde categorie

Populaire activiteiten