Er zit business in duurzaamheid

Er zit business in duurzaamheid
Bedrijven van de toekomst zijn duurzaam. Niet omdat het moet, maar omdat er volop kansen liggen om met jouw bedrijf vooruit te komen. Door beter met energie en materialen om te gaan kun je geld besparen. Maar je kunt je ook onderscheiden in de markt n je kunt aan betekenis winnen voor je klanten en de maatschappij. Dit e-book helpt je op weg met informatie, een stappenplan en heel veel praktijkvoorbeelden.Beter ondernemen met duurzaamheid

Businessmodellen voor de lange termijn

Steeds meer ondernemers omarmen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En: er zit business in! Bedrijven die helemaal overgaan op duurzaam, groeien sneller. Zo wist een logistiek bedrijf een derde van het aantal gereden kilometers te besparen. Daarnaast merken deze ondernemers dat het gewoon leuk is om met duurzaamheid aan de slag te gaan.

Duurzaam ondernemen en MVO heeft allang niet meer alleen te maken met het milieu, recycling en fair-trade. Het is een manier van ondernemen met businessmodellen voor de lange termijn. Zoals circulaire economie, product-as-a-service en biobased materialen. Duurzaam ondernemen betreft innovatie en kansen, het is een manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst.

 


Over deze activiteit

Categorie Kennis delen
Organisatie KVK
Locatie St Jacobsstraat, 300, Utrecht
Tijd De gehele dag (en altijd beschikbaar)
Website https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/innovatie/e-book-duurzaam-vooruit/

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Harald Feijth