Logisch ontvangen met een pakketbrievenbus van Logixbox

Speciale kortingsactie van 10% op Dag van de Duurzaamheid; We bestellen er flink op los, maar de pakketbezorger komt vaak als je niet thuis bent. Dit zorgt voor veel onnodige kilometers en CO2 uitstoot.
Met een pakketbrievenbus van Logixbox kan je altijd post en pakketten ontvangen. Naar een afhaalpunt of wachten op de pakketbezorger is niet nodigEen pakketbrievenbus of pakketbox een logische oplossing is voor verzender, bezorger en ontvanger. Het ontvangen van een pakket zorgt voor veel CO2 uitstoot en deze kan sterk worden gereduceerd doordat een pakket bij een 1e bezorgpoging veilig in je pakketbox wordt afgeleverd. Je hoeft niet meer naar een afhaalpunt te rijden en een 2e of zelfs een 3e bezorgpoging door de pakketbezorger is met een pakketbrievenbus niet meer nodig.

De Logixbox is in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen verkrijgbaar en uiterst veilig. Ons uitgebreide assortiment vind je terug op www.logixbox.nl/producten .

De kortingscode op 10-10-2018 voor 10% korting is:

DUURZAAM2018

Wist je dat:

- per afgeleverd pakket is de CO2 uitstoot met een dieselbus: 1859 gram CO2, vergelijkbaar met 10 km rijden met de aut. (bron Thuiswinkel.org)

- 1 op de 3 bewoners zijn niet thuis op het moment van aanbieden, waardoor er dagelijks zo’n 200.000 pakketten retour gaan

- alle vervoerders dankbaar gebruik maken van de Logixbox

- de Logixbox de laatste online bestelling is waarvoor je thuis moet blijven. Daarna heb je altijd op tijd je pakket in huis


Over deze activiteit

Categorie Mobiliteit
Organisatie Logixbox
Locatie Jos Everaardstraat 7, Sint Jansteen
Tijd 10-10-2018
Website http://www.logixbox.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door laura Jongste