Van keuzestress naar persoonlijk verduurzamingsplan voor uw woning

Van keuzestress naar persoonlijk verduurzamingsplan voor uw woning. Kan ik het beste een warmtepomp of zonnepanelen kopen of doe ik er verstandiger aan om te gaan isoleren? Een Duurzame Aanbieder in uw buurt maakt op basis van uw wensen en budget een plan hoe uw huis de komende jaren stap voor stap verder verduurzaamd kan worden.De Groningse gaskraan gaat versneld dicht en met andere landen hebben we afgesproken om de uitstoot van broeikasgassen sterk terug te dringen. Door uw huis energiezuiniger te maken helpt u hieraan mee en tevens wordt uw huis comfortabeler.

Maar waar vind ik een betrouwbaar bedrijf waar ik met al mijn vragen terecht kan? Op de website www.duurzameaanbieder.nl staan alleen geselecteerde en door keuringsinstituut SKG-IKOB gekeurde bedrijven die u met 1 aanspreekpunt helpen. Dit gaat van advies, tot uitvoering en nazorg. Uniek is dat deze bedrijven garantie geven op de te behalen energiebesparing.

Dus wilt u een stap verder gaan dan gloeilampen vervangen door LED-lampen, maak dan een afspraak met een Duurzame Aanbieder in uw buurt Duurzame Aanbieder.

 


Over deze activiteit

Categorie Energie & bouw
Organisatie Duurzame Aanbieder
Locatie Bezuidenhoutseweg 50, Den Haag
Website http://duurzameaanbieder.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Richard Massar