Rederij Kees

Op zoek naar een logistiek dienstverlener die de dynamiek van je bedrijf begrijpt? Die met je meedenkt, flexibel is en helpt je doelen te bereiken?

Rederij KEES brengt je goederen van a naar b. Snel, milieuvriendelijk en altijd met een glimlach. Over de Amsterdamse grachten in duurzame elektrische schuiten, Of over land in onze bestelbussen op groengas of lichte elektrische vrachtvoertuigen, Ook schoon en stil.Door toedoen van Urgenda is er een historische uitspraak dat het menes is met het terugdringen van de uitstoot van CO2. Bij Rederij Kees B.V. doen wij al jaren ons best.

Iedere dag rijden we met elektrische auto's in de binnenstad om horeca en retail te bevoorraaden. We benutten de infrastructuur volop door ook het binnenwater te gebruiken met onze elektrische goederenschuit. Waar het niet anders kan zetten we bestelbussen in die rijden op biogas. We beschikken over een warehouse dicht tegen de stad aan, waar we heel wat transportbewegingen ontvangen en schoon doorleveren.

We werken graag samen met andere schone partners, zoals TringTring die voor ons leveringen verzorgt met elektrisch ondersteunde goederenfietsen en Peeters Vervoercentrale die voor ons elektrische vrachtwagens inzet.

En dan maken we ook nog eens de wereld wat mooier door samen met De Regenboog Groep mensen een kans te geven binnen ons bedrijf.

En nog mooier is dat wij de komende jaren substantieel gaan uitbreiden. Kortom, aan ons zal het niet liggen!


Over deze activiteit

Categorie Mobiliteit
Organisatie Rederij Kees B.V.
Locatie Nieuwe Hemweg 42, Amsterdam
Website http://www.rederijkees.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Jan Morren

Locatie

Activiteiten in dezelfde categorie

Populaire activiteiten