Energie uit Biomassa Produceren? Gratis Adviesgesprek!

Biomassa energiesystemen spelen een steeds grotere rol in de markt van duurzame groene energieproductie. HoSt is bio-energiespecialist en vooraanstaande leverancier van biomassa energiesystemen.

Meer weten over onze bio-energiesystemen, subsidies en hoe u kunt profiteren? We beantwoorden graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek!HoSt is bio-energiespecialist en vooraanstaande leverancier van biomassa energiesystemen. Wij willen een bijdrage leveren aan het doel om steeds meer duurzame energie te produceren. Dat doen we met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bio-energie installaties. Deze installaties, zoals biogasinstallaties en biomassa verbrandingsinstallaties, produceren duurzame energie uit biomassa. Ook u kan bio-energie produceren!

Bio-energie produceren kan door middel van vergisten, verbranden of vergassen van biomassa en is geschikt voor onder andere de agrarische sector, de glastuinbouw, waterschappen, voedsel- en drankenindustrie, nutsbedrijven, etcetera. HoSt-installaties produceren goedkope en duurzame warmte, elektriciteit, CO2, biogas en groen gas. Energie uit biomassa is duurzamer en goedkoper dan energie uit aardgas en biomassa energiesystemen zijn bij uitstek geschikt om aardgas te vervangen.

SDE+ SUBSIDIE

De overheid ondersteunt de productie van energie uit biomassa met de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). HoSt kan de volledige SDE+ subsidie aanvraag voor u verzorgen.

ADVIES

Welke manier van verwerken van biomassa en welke toepassing het meest geschikt en meest rendabel is voor uw bedrijf vertellen we u graag in een vrijblijvend en gratis adviesgesprek!


Over deze activiteit

Categorie Energie & bouw
Organisatie HoSt Bio-Energie Systemen
Locatie Thermen 10, Enschede
Tijd 09:00
Website http://www.host.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Tamarah Swensen