10% korting op zonnepanelen

Op deze dag willen wij iedereen die op een duurzamere manier zijn stroom wil opwekken extra belonen. Op alle complete pakketten geven wij 10% korting* per bestelling (m.u.v. bestaande acties en kortingen).

Daarnaast ontvangt elke 10e klant op 10-10-2018 ook nog is een Bol.com bon t.w.v. 10 x ?10 = ?100,=!Het is weer 10-10! De dag van de duurzaamheid, de 10e editie inmiddels. Op deze dag willen we met zijn allen laten zien hoe belangrijk duurzaamheid nu en in de toekomst is.

Daarom wij willen ook iedereen die op een duurzamere manier zijn stroom wil opwekken extra belonen op deze dag. Op alle complete pakketten geven wij 10% korting* per bestelling (m.u.v. bestaande acties en kortingen).

Daarnaast ontvangt elke 10e klant op 10-10-2018 ook nog is een Bol.com bon t.w.v. 10 x €10 = €100,=! (u ontvangt deze bon in uw e-mailbox nadat uw bestelling volledig is afgehandeld)

*Korting is alleen geldig op nieuwe bestellingen en is geldig op 10-10-2018    tot 23:59

 

Bij zelfzonnepanelenplaatsen.nl hebben wij kant-en-klare pakketten alvast voor u samengesteld. Zo hoeft u niet uren te zoeken naar de juiste onderdelen en de juiste prijzen. Wij zijn ervan overtuigd dat u als hobbyist, zelf in staat bent om één van onze complete zonnepanelenpakketten te installeren. Omdat al onze kant-en-klare pakketten voorzien zijn van een complete en uitgebreide stap-voor-stap installatiehandleiding. Deze handleiding neemt u stap voor stap, paneel voor paneel, mee door het proces. Samen met deze handleiding en een flinke dosis motivatie kunt u de zon gebruiken om uw huidige stroomverbruik flink te reduceren. Daarnaast bespaart u een hoop geld als u het monteren zelf doet in plaats van het te laten uitvoeren door een installateur. De kosten van een installateur liggen gemiddeld tussen de € 500 en €1500, dat is in onze ogen snel en makkelijk verdiend.

 

De complete pakketten bevatten:

Zonnepanelen;

Omvormer;

Montagemateriaal;

Aansluitmateriaal;

Installatiehandleiding;

 


Over deze activiteit

Categorie Energie & bouw
Organisatie Zelfzonnepanelenplaatsen.nl
Tijd hele dag
Website http://www.zelfzonnepanelenplaatsen.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Nick van der Sluis