Klimaatneutraal vergaderen bij The Green!

Volop energie en inspiratie. Je vindt het bij The Green Arnhem. Een duurzame, vitale vergader- en trainingslocatie direct naast Arnhem CS. We geloven in aandacht, verbetering en innovatie voor een groenere samenleving. Onze passie uit zich in een inspirerende omgeving en een Meeting Concept waarbij we je graag betrekken bij onze groene missie!Voor ons is ‘groen en gezond’ geen vanzelfsprekendheid, maar een missie om ons te onderscheiden. Hartverwarmende gastgevers is wie we zijn.

The Green Team streeft ernaar om elke dag weer bij te dragen aan energieke én gezonde meetings. Zo is elke bijeenkomst in The Green klimaatneutraal, kopen we onze producten zoveel mogelijk bij lokale leveranciers, hanteren we een zero-waste policy en zijn we onderweg naar een Green Key Goud certificering.

Items zoals notitieblokken en flipoverpapier zijn veelal gemaakt van gerecycled papier en afval wordt zorgvuldig gerecycled. Wil je nog een stapje duurzamer bijeenkomen? Ook dat kan. In onze papierloze vergaderzaal maak je gebruik van een digitale flip-over waarmee notities direct met deelnemers kunnen worden gedeeld en papier wordt bespaard.

Kom je bij ons ook klimaatneutraal vergaderen?

De schadelijke CO2 uitstoot die wij veroorzaken is met de Greenhouse Gas methode door Groenbalans berekend en compenseren we door het steunen van een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland: Cookstoves in Ghana.

Kijk voor meer informatie en onze duurzame missie op TheGreenArnhem.nl

 

 

 

 

 


Over deze activiteit

Categorie Kennis delen
Organisatie The Green Meeting Center Arnhem
Locatie Nieuwe Stationsstraat 10, Arnhem
Website http://thegreenarnhem.nl

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Saville Roemeling

Locatie

Activiteiten in dezelfde categorie

Populaire activiteiten