JEANS INZAMELACTIE met leuke WIN actie

Breng de circulaire economie op een laagdrempelige manier in de praktijk en doe mee aan de JEANS INZAMELACTIE van MUD Jeans & Urgenda

Circulair ondernemen is een omslag in ons denken.... afval als grondstof!

Lever je oude, vertrouwde, inmiddels tot op de draad versleten jeans in bij een van de inzamelpunten. Inzamelpunten zijn te vinden op deze site onder jeansactie:Kijk hier voor een inzamelpunt.

In samenwerking met een aantal partijen waaronder Eco-Schools, StayOkay hostels, NS CS Utrecht, Fairtrade gemeente Sittard..... e.a.
wordt er op de Dag van de Duurzaamheid een inzamelactie gehouden. De betreffende inzamelpunten zijn herkenbaar aan de Jeans Inzamelactie poster. Op de poster vind je ook een kortingscode voor een nieuwe MUD jeans! Verder worden al deze jeans door MUD jeans weer gerecycled tot jeansgaren! zie http://www.mudjeans.eu/about-mud-jeans/

WINACTIE
Aan de deelname zit ook een leuke social media winactie verbonden. Zet jezelf en je jeans op de foto. Laat op een leuke manier zien hoe je afscheid neemt van je oude vertrouwde jeans en deel deze via social media onder vermelding van #DvdD17 en #recyclemyjeans. De meest coole, leukste of ontroerendste foto's worden beloond met een prijs (te vergeven zijn: 1 MUD jeans, 3 Denim Toto Bags).. Daarnaast maakt de school (of ander inzamelpunt) met de meest ingezamelde spijkerbroeken kans op een nog nader te bepalen prijs. .

 

Over deze activiteit

Categorie C2C & Recycling
Organisatie Urgenda
Locatie AMSTERDAM
Tijd hele dag / week
Website http://www.dagvandeduurzaamheid.nl/activiteiten/activiteiten-jeans.php

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Henriette Delissen