10% korting op NS-Upcycle producten

De hele week is er 10% korting op alle producten van NS-Upcycle die verkocht worden via LoopedGoods.

LoopedGoods is een webshop waarin producten van allerlei verschillende circulaire ondernemers verzameld zijn, NS-Upcycle is daar één van. NS-Upcycle maakt producten van de oude treintijdborden van de NS, zoals Spoorblokken en Dienstblaadjes.LoopedGoods
LoopedGoods is de grootste circulaire webshop van Nederland, waarin allerlei ondernemers met een circulaire product of dienst verzameld zijn. NS-Upcycle is daar één van.

NS-Upcycle
Er rijden heel wat treinen in ons land. Dagelijks zijn er miljoenen mensen die de gele borden op de stations raadplegen om te zien hoe laat hun trein vertrekt. Waar je niet zo bij stil staat, is dat al deze borden vijf keer per jaar allemaal worden vervangen omdat de dienstregeling dan wijzigt. Dit levert ieder jaar 15.000 oude borden op.

Deze borden werden altijd al netjes door de NS gerecycled, maar tegenwoordig krijgen ze een nog veel mooiere bestemming. In samenwerking met VerdraaidGoed is het NS-Upcycle project opgezet en wordt er een geheel nieuw leven gegeven aan deze gebruikte vertrekstaten. Er is ondertussen een complete NS-Upcycle productlijn beschikbaar, bestaande uit simpele, verrassende producten voor dagelijks gebruik.

 

 

 

Over deze activiteit

Categorie C2C & Recycling
Organisatie VerdraaidGoed
Locatie Maasboulevard 100, Rotterdam
Tijd Hele dag
Website http://loopedgoods.com

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Machteld Vermeer