Winactie: Win je eigen petflessen trui!

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid, zet Nederland zich extra in om de wereld schoner, duurzamer en dus mooier te maken.

Avalex ondersteund dit initiatief door aandacht te vragen voor het scheiden van afval. Bezoek daarom op dinsdag 10 oktober onze Facebook of Twitter pagina en maak kans op een leuke prijs!Sinds 1 februari 2016 kun je in de plasticcontainer veel soorten verpakkingsmateriaal doen. Denk bijvoorbeeld aan drinkpakken, lege plastic flesjes, shampooflesjes, vruchtensappakken, frisdrankblikjes etc. In veel van deze verpakkingen zit namelijk metaal of plastic. Deze verpakkingen worden gesorteerd bij onze eindverwerker en omgezet in grondstoffen die we weer kunnen gebruiken voor nieuwe verpakkingen. Hoe meer verpakkingsmateriaal er in deze container komt, hoe beter het is!

Ingezameld PMD kan vervolgens op verschillende manieren hergebruikt worden. Plastic vormt een grondstof voor diverse textielproducten, zoals T-shirts, sjaals, truien en matrassen. Gerecycled aluminium wordt gebruikt voor de productie van uiteenlopende materialen, variërend van nieuwe metalen verpakkingen tot nieuwe fietsen. Ook wordt het gerecycled aluminium gebruikt in de transportsector en in de bouw. Het karton van drinkpakken wordt onder meer gerecycled tot nieuwe papier- en kartontoepassingen, zoals tissueproducten, kartonnen dozen en papieren zakken.

Op de Dag van de Duurzaamheid wil Avalex graag aandacht vragen voor het scheiden van afval. Daarom is er op dinsdag 10 oktober een leuke winactie te vinden op one website.

Je maakt namelijk kans op een eigen petflessentrui gemaakt van gerecycled materiaal! Kijk voor mer informati op: www.avalex.nl/flessentrui

Volg ons op social media:
Facebook
Twitter

Over deze activiteit

Categorie C2C & Recycling
Organisatie Avalex
Website https://www.facebook.com/avalexnieuws/

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door D. Isaacs