Duurzame verrassingen

Onder het motto ‘Laat je duurzaam verrassen – zetten vele winkels en winkelstraten, in de week van 10-10, duurzamere producten in de etalage. Blader eens door bovenstaande folder of bekijk hieronder wat de deelnemende organisaties nog meer voor je in petto hebben. Duurzaam leven en consumeren is makkelijker dan we vaak denken.  Het is vooral een kwestie van keuze. Doe vooral inspiratie op laat je de weg wijzen naar deze leuke, lekkere, mooie en hippe producten. Dus ‘Laat je duurzaam verrassen’ door de producten, de verhalen achter de producten en de duurzaamheidsambities van de deelnemers!

Alle duurzame verrassingen

Van matras tot judomat

Wist je dat er in ons land jaarlijks een stapel matrassen wordt weggegooid, die duizend keer zo hoog is als de Eiffeltoren? Bij Auping werken we actief mee aan het verkleinen van de afvalberg. Onze matrassen maken we van materialen die geschikt zijn voor recycling. Zo worden de meeste materialen al hergebruikt voor bijvoorbeeld een nieuwe judomat.
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Philips

Bij Philips streven we ernaar om de wereld door innovatie gezonder en duurzamer te maken. Ons doel is om in 2025 jaarlijks het leven van 3 miljard mensen te verbeteren. Ons Healthy People, Sustainable Planet programma is een belangrijk middel om deze visie te realiseren
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Steeds duurzamer op pad met de NS

Hoe meer mensen de trein pakken, des te beter voor het milieu. In Nederland is 20% van de CO2-uitstoot en dus luchtvervuiling, afkomstig van verkeer en vervoer. Als u met de trein reist, reist u zonder CO2-uitstoot. Op 1 oktober hebben wij een verrassing voor u om nog duurzamer te reizen!
Categorie:     Mobiliteit

Duurzame vegetarische hamburger challenge

Om jou te inspireren en enthousiasmeren rondom het onderwerp duurzaamheid organiseert Verstegen dit jaar een wedstrijd die in het teken staat van de meest duurzame hamburger. Maak jij de lekkerste duurzame hamburger?
Categorie:     Eten & drinken

Lidl verrast met duurzaamste ei!

We willen het beste voor onze klanten en voor de wereld om ons heen; vandaag en in de toekomst. Dus vinden we het vanzelfsprekend om op een verantwoorde manier te werken en ons assortiment en onze bedrijfsvoering stap voor stap duurzamer te maken. Zo maken we onze belofte 'de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs' op een verantwoorde manier waar!
Categorie:     Eten & drinken

Kruidvat Nederland

Ben jij ook benieuwd naar de duurzamere producten van Kruidvat? Op 10 oktober maken we het uitproberen van deze producten nog gemakkelijker!
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Albert Heijn winkels

We hebben een nieuwe stap gezet in betere melk en kaas voor Koe, Natuur en Boer. We laten zien waar de melk vandaan komt en hoe deze wordt verwerkt tot een pak melk. Onze boeren zijn dan ook erg trots op hun werk, de koeien kunnen in de zomer lekker grazen in de wei en 's winters hebben ze meer ruimte in de stal om te eten en de liggen. Het koeienvoer komt van dichtbij en de boeren gebruiken alleen groene stroom. De nieuwe zuivelproducten zijn vanaf nu te verkrijgen in de winkels.
Categorie:     Eten & drinken

heel Nederland

GAMMA, de kluswinkel van Nederland met 166 winkels, voelt zich verantwoordelijk voor mens en milieu. Daarom zijn we al sinds de jaren negentig actief op het terrein van duurzaam ondernemen. We letten natuurlijk op de duurzaamheid van de producten die we verkopen.
Categorie:     Winkelen / lifestyle

ATAG Inductie koken

ATAG staat voor 70 jaar kookbeleving. Daarom vieren wij op de Dag van de Duurzaamheid een duurzaam feestje - koken is een feest.

Vier met ons mee: 70 jaar kookbeleving en krijg daarom een masterclass van topchef Caspar Burgi cadeau.
Categorie:     Eten & drinken

PLUS Supermarkten. Goed Eten. Daar houden we van.

Bij ons staat aandacht voor Goed Eten centraal. Want Goed Eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Goed Eten moet ook voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom zorgen we elke week voor aantrekkelijke aanbiedingen, zowel in de winkel als online.
Categorie:     Eten & drinken
Pagina 1 van 2

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten

Nieuwe persoonlijke activiteiten

"- Kledingruilen bij Bar & Zo Den Haag - Zie ons Facebook event voor de details !"
Zoe Khouw
"Duurzame, verbindende maaltijd met een inspirerende workshop 'Duurzame Verbinding'"
Annelieke van Wijnen
"Ik lees voor in alle groepen en maak leerlingen en teamleden attent op duurzaamheid op verschillende niveau's"
Dorien Tarmastin
"Bredaas duurzaamheidsknooppunt GroenPlein bestaat op de dag van de duurzaamheid precies 1 jaar en dat vieren we!"
Anouk van den Berg
"Geen vlees eten, op de fiets naar werk/school, 5 minuten douchen Dit doen wij als gezin het hele jaar door. Als je je er maar goed bij voelt"
Jaap Dammer