Nieuws / Persbericht Prinses Laurentien leest voor op Kasteel Groeneveld

Op 10 oktober 2017, de Dag van de Duurzaamheid, lezen duizenden basisscholen in heel Nederland voor uit het nieuwe boek ‘De wereld van Voedsel’. Op kasteel Groeneveld vindt het centrale leesmoment plaats met prinses Laurentien, meteoroloog Helga van Leur en DJ Gregor Salto. Leerlingen van scholen uit Baarn en Amersfoort zijn uitgenodigd om daarbij te zijn. Ook pers is van harte welkom.

Voor het bijwonen van deze bijeenkomst dient u zich als media vooraf aan te melden bij de projectleider Dag van de Duurzaamheid Henriëtte Delissen, henriette.delissen@urgenda.nl – 06 29207783. Hierbij graag aangeven of u foto/video-opnames komt maken. Wanneer u de aanwezigen wil interviewen, ontvangen wij graag vooraf de vragen voor de desbetreffende persoon. Zonder aanmelding kunnen wij niet garanderen dat u binnenkomt.