Nieuws / Precious Plastic start online Challenge

Op 10.10 start museum Boijmans van Beuningen met de online challenge challenge vooruitlopend op de tentoonstelling #Change-the-System. De komende drie weken gaat  Precious Plastic Den Haag werken op het binnenplein met de plastic-recyclecentrale naar ontwerp van Dave Hakkens. Klik op dagvandeduurzaamheid.nl om meer te lezen over deze bijzondere tentoonstelling waarin achtereenvolgens vier onderwerpen worden behandeld: 1. Plastic, 2. Mode 3.  Luister hier naar de oproep van ontwerper Dave Hakkens van Precious Plastic.

Change the System

Van 14 oktober 2017 tot en met 14 januari 2018 presenteert Museum Boijmans Van Beuningen met Change the System de veranderkracht van een nieuwe generatie ontwerpers. De tentoonstelling toont de impact die zij hebben op het oplossen van grote mondiale vraagstukken. De tentoonstelling, verspreid over acht zalen, toont aan de hand van drie actuele thema’s, schaarste, conflict en meerstemmigheid, het werk van zo’n vijftig nationale en internationale ontwerpers en kunstenaars waaronder Eric Klarenbeek, Iris van Herpen, Jólan van der Wiel, Elisa van Joolen, Boyan Slat en Christien Meindertsma.

Lees meer op de site van Museum Boijmans van Beuningen.